Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ladyge/domains/4lady.ge/public_html/index.php:1) in /home/ladyge/domains/4lady.ge/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 411

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ladyge/domains/4lady.ge/public_html/index.php:1) in /home/ladyge/domains/4lady.ge/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 411
4Lady.ge - ქლიავის ნამცხვარი ნუშით

შემოგვიერთდით ფეისბუკზე


სხეულის წონის ინდექსი
სიმაღლე

წონა


სიახლეები ფორუმზე

No posts to display.

ქლიავის ნამცხვარი ნუშით

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit

ნამცხვარის შუაგული ძალიან ნაზია, ხოლო გარეთა ფენა ხრატუნა. რეცეპტში მოცემული ნუში შეგვიძლია სხვა ნებისმიერი თხილეულით შევცვალოთ, ხოლო ქლიავი სხვა ხილით - თუგინდ ვაშლით.

პირველ რიგში მოამზადეთ ნუშის შტრეიზელი. ამისათვის გაალღვეთ ტაფაზე ან ქვაბში 20გრ კარაქი, დაუმატეთ 1,5 სუფრის კოვზი შაქარი და მოხარშეთ საშუალო ცეცხლზე კარამელის წარმოქმნამდე - შაქარი უნდა გაყავისფრდეს.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_2

შემდეგ დაუმატეთ 1,5 სუფრის კოვზი დაფქული თხილი და ენერგიულად მოურიეთ, გამორთეთ ცეცხლი.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_3

ცომისათვის ყველა პროდუქტი ოთახის ტემპერატურის უნდა იყოს. 150გრ კარაქი და 120გრ შაქარი ათქვიფეთ მიქსერით გათეთრებამდე და შაქრის სრულ გახსნამდე(3-4წუთი).

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_4

თითო-თითოდ დაუმატეთ სამი კვერცხი და კარგად ათქვიფეთ. შემდეგ ნელნელა დაუმატეთ 150გრ ფქვილი - ამ დროს მიქსერი დაბალ სიჩქარეზე დააყენეთ.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_5

დაახლოებით 8 ცალი ქლიავი გარეცხეთ და პატარა ნაჭრებად დაჭერით.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_6jpg

დაუმატეთ ცომს დაჭრილი ქლიავი და გადაიტანეთ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ საცხობ ფორმაში.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_7jpg

ზემოდან მოაყარეთ ნუშის(თხილის) შტრეიზელი.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_8jpg

გამოცხვეთ წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40-45 წუთის განმავლობაში. მზადყოფნა შეამოწმეთ ხის ჩხირით.

retseptebi_qliavis_namtsxvari_nushit_9jpg

ნამცხვარი მეორე დღეს კიდევ უფრო გემრიელი ხდება.

გემრიელად მიირთვით!

განიხილე სტატია ფორუმში (0 გამოხმაურება).